HUMANIMAL Holistic coaching
Geerteke Kroes
 

ANKH-Biosensor

Wat is een ANKH-Biosensor?

Een ANKH-biosensor is een meet/test-instrument dat bestaat uit:
- een handvat waarin een buisje met kristallen (de bioharmoniser) gevat is
- een spriet met nylondraadje
- ANKH

ANKH-Biosensor

ANKH-Biosensor

Een biosensor is te vergelijken met een pendel.

De ANKH-biosensor werkt echter objectiever dan een pendel. Is fijngevoeliger en zuiverder.
Dit komt doordat de bioharmoniser is ingebouwd en aan de top van de spriet een ANKH in exact de juiste maten en het juiste gewicht is bevestigd. Door deze ANKH wordt alle energie geplaatst in de ring, ongeveer 700 tot 800 keer versterkt doorgegeven aan het handvat en hier gefilterd door de bioharmoniser.

Het is mogelijk om in een paar minuten het hele lichaam in alle lagen (fysiek, energetisch emotioneel en spiritueel) door te meten.
De ANKH-biosensor is uitermate geschikt om aan te geven welke middelen al of niet geschikt zijn en of zelfs toxisch zijn voor de patiƫnt op dat moment.

Behalve als meetinstrument kan de ANKH-biosensor ook gebruikt worden om te behandelen.
Wanneer met de gevende hand de ring van de ANKH wordt vastgehouden en met de andere hand het handvat ontstaat er een omgekeerde werking. De eigen energie van de behandelaar wordt ongeveer 800 maal versterkt vanuit de achterkant van het handvat afgegeven en gezuiverd. Wanneer het handvat op de te behandelen plek wordt gehouden kan afwisselend met de ANKH worden gemeten wanneer de energie weer rechtsom (positief) gaat draaien. Dat is soms al binnen 3 seconden. Wel is het belangrijk het handvat op de juiste plek te houden en met de juiste intentie te werken.

Informatiebron: E. Laarakker, 7 Connecties